Vruči Kaj No 03 June 1989

Vruči Kaj No 03 June 1989

Vruči Kaj No 03 June 1989 Famous Slovenian-Yugoslavian erotica and soft porn magazine start printing in last days of old state; publisher since 1989 is Večer – Časopisi Maribor. Magazine is printed on several languages (Slovenian, Serbocroatian…) so title depends on this detail, and in periods name is changed from Vruči Kaj or Vrući Kaj to Vroči Kaj (Hot Some; Something Hot).

Sa jednim estradno-manekenskim menedžerom morala sam da idem u krevet. Medutim, on je zahtevao od mene i više, kako bi dobila unosnu manekensku turneju od Zagreba, preko Splita, Dubrovnika, Makar-ske, Svetog Stefana, pa do Zadra, Umaga i Poreča. Organizovao je veliku žurku u svom zagrebačkom stanu. Tu se skupilo krem društvo grada, a mene je iskoristio u poslovne svrhe.

Te noći, bolje reći oko dva izjutra, kada su svi bili pijani, a neki i dobro »nafiksani«, morala sam da podam telo četvorici važnih muškaraca. Dvojica su bili matorci, koji su smrdili na alkohol. Bili su mi odvratni ali su to bili direktori bogatih konfekcijskih kuća. Bilo je tu i grupnog seksa — svačega! Gotovo su se izživljavali sa mnom. U jednom tre-nutku vodila sam »ljubav« sa trojicom.

Bila sam gotovo slomljena od tog saletanja na moje telo a koje je trajalo do zore. Normalno, svi su bili oduševljeni i zadovoljni. Posao sam dobila, uz to i dobar honorar 400 nemačkih maraka; od toga sam morala da dam jedan deo i menedžeru, koji me je upoznao sa ljudima, podmetnuo me i našao mi posao. Takva su to pravila igre. Ako ih devojka ne prihvati ništa od posla!

Vruči Kaj No 03 June 1989
Serbian | PDF | 52 Pages | 133 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *