Seventeen No 330 September 2001

Club Seventeen No 330 September 2001 Girls Up For Sex. Vintage PDF Pornographic Magazine Featuring Girls In Action. All Models Are +18 Years Old Or More!

Hai lieve andere meiden,
Natuurlijk kennen jullie dat liedje wel van “I’m a Supergirl”. Nou, ik ben helemaal weg van Bart en ik wil dan ook op een of andere manier zijn aandacht krijgen. Het probleem is alleen dat ik niet weet hoe. Ik heb mijn hele slaapkamer al volhangen met alles van hem wat ik kon vinden en natuurlijk heb ik de Starmaker CD thuis.

Die draai ik elke dag helemaal grijs en ik kan maar geen genoeg krijgen van Bartje. ‘s Avonds vinger ik me ook met hem in mijn gedachten en dan fantaseer ik een eind weg over hem. Natuurlijk komt hij vaak onder mijn balkon staan en zingt hij zijn liedje voor mij en dan voel ik me helemaal geweldig. Later klimt hij dan via mij raam mijn slaapkamer binnen en kleed hij …

Download many more issues from same magazine for free, all in best quality and easy to read in PDF reader. All models featured in those magazines are +18 years old or more!

Club Seventeen No 330 September 2001
Dutch | PDF | 84 Pages | 197 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *