Seventeen No 326 May 2001

Club Seventeen No 326 May 2001

Club Seventeen No 326 May 2001 Dutch Vintage Porn PDF Magazine For Adults Only. All Models Are +18 Years Old Or More!

Ik ben Jeroen en ik ben19 jaar oud. Vorige week heb ik examen moeten doen. Het examen was tegelijkertijd met een andere klas en eerst baalden we er allemaal best wel van. De anderen van mijn klas balen er nu nog steeds van, omdat die andere klas veel lawaai maakte, maar ik ben eigenlijk best blij. In de andere klas zat namelijk een heel erg leuk meisje en ik heb steeds naar haar zitten kijken.

Af en toe dwaalden mijn gedachten wel van het examen af, maar de herrie om me heen hoorde ik helemaal niet. Nee, ik dacht steeds over haar na en ik droomde van wat we samen konden doen. Ik denk niet dat het cijfer voor mijn examen echt goed is, ook al zal het vast niet heel erg slecht zijn. Op een gegeven moment keek het meisje naar mij en ze lachte ook nog naar me. Toen was ik gelijk verkocht.

Ik had gelukkig mijn examen eerder af dan zij en ik heb haar buiten het lokaal opgewacht. Daar vroeg ik haar of ze met mij meeging naar de snackbar, om iets lek-kers te gaan eten. We hebben het heel gezellig gehad en we hebben over van alles en nog wat gepraat. Nu heb ik mooi haar telefoon-nummer. Ik heb haar nog niet gebeld, maar dat ga ik zeker doen hoor! En dan zal ik jullie gelijk weer schrijven over hoe het geweest is. Dat beloof ik. Nu voel ik me echt in de zevende hemel en daar wil ik zo lang mogelijk in blijven. Haha.

Club Seventeen No 326 May 2001
Dutch | PDF | 84 Pages | 254 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *