Club Seventeen No 372 November 2004

Club Seventeen No 372 November 2004

Club Seventeen No 372 November 2004 Dutch PDF Porn Magazine For Adults Only Featuring Hot Models, All +18 Years Old Or More!

Misschien weet je het nog, ik heb een tijd geleden een abonnement bij je afgesloten, Vanmorgen ging de deurbel en het was de postbode met een pakje Toen de bel ging log ik nog in bed. en ik pokte het dus in bed uit.Tot mijn vreugde was het het pakket van Seventeen, inclusief het verrassingspretpakkett Ik ben direct begonnen met lezen in nummer 361 en 362 log ernaast, opengeSlagen op een geile pagina. Jeetje wat werd ik geil van de verhalen van andere lezers en de teksten bij de fotoshoots.

Ik was halverwege in het blad met lezen.toen ik het echt niet meer hield. Ik keek opzij en zag de dingen van het pretpakket liggen, waarin ook von die penkringetjes zaten. Je kunt hoost wel raden dat ik niet lang nodig had om tot een geweldig orgasme te komen En vanmiddag moest ik even weg, maar onderweg begon ik alweer geil te worden door de gedachte aan dat prachtige. In het telefoongesprek zei ik ook tegen je dot ik het geil vind om een meisje te zien plassen. en vaak doe ik het zelf ook, don pis ik helemaal over mezelf heen.

Ik ben echt blij dat ik nu iedere maand Magazine bij me op de deurmat ligt. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende maand, wat hebben die gele redactrices dan weer in petto? In ons gesprek zei ik dat je mijn lovcitje bent en dat ben je ook! Je hebt zo’n lief koppie, een geweldig lichaam en niet te vergeten dat schitterende supergeile kale poesje. Ga vooral zo door en ik schrijf je zeker een keer weer.

Club Seventeen No 372 November 2004
Dutch | PDF | 100 Pages | 303 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *