Club Seventeen No 369 August 2004

Club Seventeen No 369 August 2004

Club Seventeen No 369 August 2004 Dutch Porn Magazine For Adults Only. Covergirl Nova, Zomer Special, Young Girls In Action. All Models Are +18 Years Old Or More!

Ik ben een echte fan uit het oosten van het land en trotse bezitter von een lekker geurende slip van jou. waarbij ik spontaan klaar kwam en ik wil even een verhaaltje kwijt wat ik von een jaar of zes geleden heb beleefd op mijn vakantie in flenidorm. Het was een warme avond, zoals zovelen in de zomer aan de Costa’s. Het liep tegen tienen en er heerste een gezellige drukte in het Nederlandse straatje van Benidorm. Frietje van Pietje, Café de Kroon en zo nog wat Nederlandse namen. Ik had samen met een vriend deze reis geboekt en waren een paar leuke dames tegen het lijf gelopen.

Diane en Sandra. 2 horts vriendinnen. Op deze avond hadden Fred en ik met hun afgesproken om wat te gaan eten in café de Kroon, een gezellige kroeg waar je ook goed kon eten. Na het eten zouden we met in vieren naar de disco ron, het werd een gezellige boel. Fred bemoeide zich met Sandra en ik met Bionca. Na een uurtje of wat in de discotheek te hebben geswingd, stelde ik voor om met zijn vieren een strandwandeling te maken. Na een half uur lopen in de warmte, stelde Fred voor om te gaan zwemmen, maar hoe? “Naaktl,’ zei Fred. Oké, zeiden we met in drieén te gelijk. Uit die kleren en zwemmen moor.

Jongens en meisjes. wat waren wij geil. Na het zwemmen hebben we op strandstoelen gezeten om op te drogen, moor midden in de nacht gaat dat niet snel. Op een gegeven moment, pokte ik Bionor bij de hond en drukte hoor op het warme zond, ik ging half op haar liggen, zodat zij mijn erectie kon voelen. Toen Fred mij zag met Blanco, wilde hij dit ook met Sandra, dus daar logen we dan met z’n vieren te rollen-bollen in het zand.

Club Seventeen No 369 August 2004
Dutch | PDF | 100 Pages | 291 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *