Club Seventeen No 362 February 2004

Club Seventeen No 362 February 2004

Club Seventeen No 362 February 2004 Adult PDF Magazine Featuring Covergirl Claudiam, Maja’s Moves. All Models Are +18 Years Old Or More Confirmed By Publisher Inside Magazine!

Hal meiden van de redactie, Hoewel ik waarschijnlijk niet direct in jullie doelgroep val, lees ik jullie blad nog altijd graag. Hoewel ik al 30 ben, heb ik nog niet zo gek veel ervaring (ik heb het vijf jaar geleden een keer of vier gedaan, daarna nooit meer). Maar binnenkort gaat het gebeuren: ik ga trouwen. Alleen: mijn vriendin is er een van ‘geen sex voor het huwelijk’; iets dat ik uiteraard respecteer.

Dus zij is nog maagd. Daar zit hem het probleem. Hoe pak ik het zo aan, dat het voor mijn meisje zo aangenaam mogelijk is, als ‘het’ eenmaal gebeurt? Hoewel we nog niet hebben geneukt, hebben we wel liggen strelen en zo, ik heb haar tietjes heerlijk verwend en ze heeft me ook al een paar keer afgetrokken. Gevingerd of gebeft heb ik haar niet, dat wilde ze (nog) niet. Maar ze is, toen ze me de eerste keer aftrok, wel enorm geschrokken van de afmetingen van mijn pik.

Als die stijf is, is hij 20 cm lang, en ze is bang dat ‘het’ nooit past. Kunnen jullie me gewoon wat tips geven over wat ik het beste kan doen en laten, welk standje het fijnste is, waar precies het maagdenvlies zit en wat ik kan zeggen om haar gerust te stellen dat mijn pik er heus wel in past? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen, zodat haar eerste keer een zo aangenaam mogelijke ervaring wordt.

Club Seventeen No 362 February 2004
Dutch | PDF | 100 Pages | 58.5 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *