Club Seventeen No 361 January 2004

Club Seventeen No 361 January 2004

Club Seventeen No 361 Including Covergirl Lisanne, Seventeen Modellenwedstrijd, Stem Mee In De Tweede Voorronde. Vintage Dutch Porn Magazine PDF For Adults Only. All Models Are +18 Years Old Or More Confirmed Inside Magazine By Publisher!

Wat gaaf om mezelf terug te zien in Club Seventeen Magazine met mijn foto en erotische avontuurtjes op Mallorca. Daarom ga ik jullie nu weer verrassen met drie foto’s en hoop ik ook hiermee weer veel lezers een geil moment te geven. Die andere meid is niet Joyce, met haar was ik op vakantie, maar dit is Elke. Ik heb haar in een discotheek ontmoet waar we samen met 8 andere meiden meededen aan een miss-wet-T-shirt verkiezing. Op die avond dansten we samen aan een paal op een hoog podium en boven ons hing een sproeier waardoor de boel goed nat werd.

Elke ging achter me dansen en pakte met beide handen mijn tieten vast en daarna begonnen we te zoenen. Het werd een heerlijke show en later stonden we samen onder de douche. Ik vertelde haar dat ik voor het eerst sex met een vrouw had gehad en dat ze zelfs over m’n laarzen had geplast en het weer opgelikt had. Elke zette haar voet een stuk hoger tegen de muur en vroeg: “Heb je haar ook gelikt?” Ik ging gehurkt zitten en begon haar te likken terwijl …

Club Seventeen No 361 January 2004
Dutch | PDF | 100 Pages | 286 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *