Club Seventeen No 350 March 2003

Club Seventeen No 350 March 2003

Club Seventeen No 350 PDF Magazine No Nonsens Met Nelly & Carol. All Models Are +18 Years Old Or More Confirmed By Publisher And Original Scanner!

Ik ben Martijn en ik lees jullie blad al vanaf nummer 140. Ik lees het altijd zomers vind ik dat erg geil en ik doe dan ook naar mijn werk een string aan en een lage spijkerbroek zodat mijn string er boven uit komt en dus goed te zien is. Als er dan wel eens meiden langs komen op de flets, hoor ik ze lachen en omkijken en ik geil daar enorm op en ik vind het supergeil staan. Ik heb zelf wel een stuk of 20 damesstrings in mijn klerenkast liggen.

Vaak ben ik jaloers op vrouwen, die kunnen zich lekker sexy kleden: kort topje, lage spijkerbroek, stringetje. Maar wij jongens kunnen dat niet en dat vind ik echt superjammer. Ik doe thuis weleens sexy kleren aan maar dat is toch niet zo leuk als niemand het kan zien. In dat opzicht zou ik best een meisje willen zijn.

Het lijkt me dan ook leuk om eens een stel te ontmoeten met een grote tuin of boerderij waar ik eens lekker zo buiten kan lopen en klusjes in de tuin of het huis kan doen. Ik ben onderdanig en bi, dus een leuk trio zou dan ook nog kunnen. Ik heb al een aantal keren op een advertentie gereageerd maar nooit iets gehoord. Dus leuke stelletjes mogen best schrijven of mailen. Zijn mijn gevoelens ab—normaal of he?

Club Seventeen No 350 March 2003
Dutch | PDF | 100 Pages | 296 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *