Club Seventeen No 335 January 2002

Club Seventeen No 335 January 2002

Club Seventeen No 335 PDF Porn Magazine 2000s Dutch Featuring Hot Models. All Models Are +18 Years Old Or More

Van het weekend heb ik echt iets tofs ontdekt! Sex met bananen! Natuurlijk had ik er weleens van gehoord en ik heb er jongens ook wel grapjes over horen maken, alleen het echt doen was nooit in mezelf opgekomen, tot het afgelopen weekend dan. Eerst dacht ik dat het alleen maar gein was en dat niemand het echt deed, maar op zaterdag ontdekte ik dat je het echt met bananen kunt doen en het enorm geil is. Eigenlijk verveelde ik me stierlijk; ik had nix te doen en er was ook nix leuks op de televisie. Ik lag een beetje op bed voor me uit te kijken en te fantaseren en natuurlijk dwaalden mijn gedachten af naar jongens, naar mijn laatste vriendje vooral.

Hij kon altijd zo lekker zoenen en eigenlijk kon hij nog veel meer zo lekker. Ik werd geil van mijn gedachten, trok mijn kleren uit en ging lekker warm onder de dekens liggen en natuurlijk begon ik mezelf te vingeren. Heerlijk vond ik het maar toch miste ik iets…iets wat een jongen wel heeft, maar een meisje niet. Ik ging dus op zoek naar iets wat ik ermee kon vergelijken. Opeens dacht ik aan al die grappen over bananen en ik wist dat we beneden in de fruitmand nog bananen hadden liggen. Ik pakte een banaantje uit de fruitmand, ging weer naar boven en voelde mijn slipje nat worden toen ik mijn kamer weer inging.

Ik had iets nieuws te ontdekken en dat vond ik extra spannend! Mijn kutje was zeiknat, dus had ik geen moeite met de banaan. Hij was wat koud in het begin, maar daar kwam snel verandering in toen de banaan in en uit mijn kutje sopte. Ik haalde hem op en neer en kwam steeds dichter bij mijn orgasme. Mijn gekreun probeerde ik in te houden want niemand mocht me horen maar dat was nog vet moeilijk. Toen ik klaar was, heb ik mijn gele vibje gepeld en smakelijk opgegeten, hihihi…

Club Seventeen No 335 January 2002
Dutch | PDF | 100 Pages | 291 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *