Club Seventeen No 333 December 2001

Club Seventeen No 333 December 2001

Club Seventeen No 333 Dutch PDF Adult Magazine Online. All Models Are +18 Years Old Or More!

Volgens mij ben jij best een grapjas want af en toe trek je op een foto net zon gezicht als een hofnar. Ik heb nog niet veel foto’s van je gezien, maar toch vind ik dat. Het is natuurlijk wel aardig bedoelt en niet vervelend hoort En ik zeg het eigenlijk tegen je omdat ik er iets over kwijt wil. Ik heb namelijk precies zo’n vriendje als jij bent. Hij is ook een grapjas en ik moet ook altijd om hem lachen. Hij zet er niet eens iemand anders mee voor schut, want dat is wat de meesten doen. Hee hoor, hij heeft altijd hele leuke grapjes.

En ook in bed kan ik heel erg met hem lachen. Dan ben je aan het sexen en dan pakt hij er ineens een spiegel bij. zodat je kunt kijken hoe je bezig bent ofzo. En dan gaat hij er ook een hele grappige anekdote bij vertellen ofzo. Of hij gaat je vergelijken met een ander meisje uit een boekje en dat is ook altijd heel grappig. ‘Ja. want zij heeft ven die koeietieten en die heb jij lekker nietr Zoiets zegt hij dan en dat is best heel grappig. Vroeger maakte ik me namelijk best druk om mijn kleine tietjes. maar door hem niet meer.

En bovendien kunnen ze nog groeien ook, dus ik hoef me helemaal niet druk te maken. En de laatste keer dat hij er een spiegel bij pakte. ging hij me spontaan scheren. Dan kon ik kijken hoe hij dat deed en dat vond hij leuk. Hij had het schuim er echt op een grappige manier op gedaan. Ja, we hebben weer veel lol gehad samen en zo hoort het natuurlijk ook. Maar goed. Ik vond het in ieder geval leuk om je een brief te sturen om je te laten weten dat ik net zo’n grappige vriend heb als dat ik denk dat jij bent. Grappig he? Oh, en ben je nu ook echt zo’n grapjas of niet?

Club Seventeen No 333 December 2001
Dutch | PDF | 100 Pages | 292 MB

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *