Club Seventeen No 325 April 2001

Club Seventeen No 325 April 2001

Club Seventeen No 325 April 2001
Dutch | PDF | 84 Pages | 259 MB

Club Seventeen No 325 April 2001 Vintage PDF Porn Magazine. All Models Are At Legal Age +18 Years Old Or More!

Brieven van lezers opgewonden toen ik me bedacht dat dit echt was en dat deze man zo geil van mij werd, dat ik zijn pik in mijn hand had voor ik het besefte. “Maakt niet uit hoor,” zei ik, ‘Ga maar door met waar je mee bezig was.” Hij keek me verbaasd aan, want waarschijnlijk had hij verwacht dat ik kwaad zou worden, maar toch ging hij door.

Ik trok hem onder water af en hij schoof zijn hand het water in om mij te vingeren. Ik werd nog geiler en begon te beven. Toen draaide ik me om en ik vroeg hem me daar ter plekke te neuken. Ik hield mezelf vast aan de rand van het zwembad en hij pakte mijn kont beet. Langzaam propte hij zijn pik bij mij naar binnen. Het was zo lekker dat ik al snel kwam en hij ook. Na een paar stoten kwamen we samen heerlijk klaar.

Ik draaide me om en lachte naar hem. Daarna spoelde ik het sperma uit mijn kut met het water van het zwembad. ‘Dank je,” zei ik, en ik ging het bad uit om te douchen. Ik liet hem daar achter, met een nog altijd verbaasd gezicht, maar nu ook een geil gezicht. Toen ik in de kleedkamer kwam, realiseerde ik me wat ik had gedaan en ik was blij dat er niemand anders het zwembad binnen gekomen was. Ik was wel heel erg opgewonden, want ik had me net door een compleet vreemde laten neuken. Kan je je voorstellen dat ik dat gedaan heb? Hihi!

DOWNLOAD FROM RAPIDGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *